Curs de Engleza Gratuit cu 100 de lectii audio

Invata Limba Engleza Gratuit cu ajutorul cursurilor dezvoltate de Germani - Gratuit!

420 de minute intensiv de predare a Limbii Engleze!"Do you speak English?" este cea mai simpla modalitate de a invata Limba Engleza disponibila in Romania. Este un sistem interactiv creat pentru ca Tu, sau oricine altcineva sa fie capabil de a vorbi Engleza in orice situatie in care te-ai afla.

Este dezvoltat de o firma din Germania si impreuna incercam sa va oferim acest produs exceptional.

Acorda-mi 10 Minute si Iti Voi Dezvalui Cum Poti Vorbi si Scrie corect engleza cu Aceste Metode Audio de Invatare Accelerata dezvoltata de partenerii nostri din Germania.

Bine ai venit in grupul persoanelor care doresc sa invete engleza cu ajutorul unui Curs de Engleza Gratuit!

  Daca ne vizitezi site-ul inseamna ca :

 • Vrei ca in viitor sa ai mai multe posibilitati de angajare?
 • Vrei sa nu-ti mai fie frica ca vei putea fi concediat din cauza ca nu sti Limba Engleza?
 • Vrei sa nu fi tinta glumelor si ironiilor la serviciu, pe motiv ca nu stii engleza?
 • Vrei sa intelegi perfect, fara efort, orice curs, film, documentatie sau discutie in limba engleza?
 • Vrei sa scrii corect si sa vorbesti fluent limba engleza in aproximativ 4 saptamani cu 40 de minute pe zi ... vei invata engleza audio in timp ce te relaxezi sau faci curatenie ori mergi cu masina?


Draga viitorule vorbitor de limba engleza

Pe fondul crizei economice presiunea pentru angajati este tot mai mare. In jurul nostru oamenii isi pierd locul de munca sau le sunt reduse salariile. Cu totii suntem in pericol. De ce sa nu ai un avantaj in fata colegilor, la actualul loc de munca, sau in fata celorlalti candidati, atunci cand incerci sa obti un nou loc de munca ?

Pentru cei tineri, limba engleza nu mai este de mult doar o optiune. Sunt obligati de societate sa o invete, sau vor fi depasiti de concurenta, indiferent cat de bine pregatiti sunt in domeniul lor de activitate.

In ultimii ani, chiar si noi, oamenii trecuti de o anumita varsta, am realizat ca nu doar tinerii trebuie sa stie engleza ci chiar si noi, pentru a ne pastra locul de munca.

Din ce in ce mai multe interviuri pentru angajare in posturi foarte bine platite se tin in limba engleza, de ce sa nu aveti acces la aceste slujbe si dumneavoastra?

 

"Ma numesc Nelu si sunt de profesie mecanic in Cluj. Am propriul meu atelier de mecanica unde repar masini la oricine are nevoie. In ultima perioada vin foarte multi arabi, francezi(care sunt la studii) care stiu doar engleza sau franceza si nu ma puteam intelege cu ei si din cauza asta ei cautau mecani care sa ii inteleaga. O perioada l-am luat pe baiatul meu care stie engleza dar nu puteam sa-l tin tot timpul.
Trebuia sa fac ceva pentru ca ei platesc cel mai bine si de aceea i-am zis baiatului sa imi gaseasca un curs de engleza gratuit care sa ma ajute sa invat engleza. Astfel ca a dat peste curs-ul dumneavoastra de limba engleza gratuit si doresc sa va multumesc din suflet pentru el. Acum ma descurc foarte bine si sincer, acum prefer doar clienti straini!"

"Ascultand alaturi de mine, baiatul meu a ajuns sa ia note de 9 si 10 la engleza

Din dorinta ca copilul meu sa stie o limba straina foarte bine, l-am convins sa invatam impreuna Engleza, mai ales ca la servici la mine, lucrand ca si ospatar, aveam nevoie de engleza. Astfel, cu ajutorul cursului vostru am invatat intr-o luna sa ma descurc intr-o conversatie cu patronul care este din Anglia. I-a placut foarte mult de mine ca am invatat asa de repede engleza si m-a promovat ca sefa peste sala de mese, iar fiul meu a ajuns sa ia doar note de 9 si de 10 la engleza pentru ca impreuna am urmarit cu strictete curs-ul dv care este pe deasupra de toate-foarte eficient si ieftin. Va multumim foarte mult."

Nu pierde ocazia de a invata engleza cu ajutorul unui curs de engleza gratuit!

  Pe langa faptul ca vei invata engleza oriunde, oricand cu ajutorul acestui sistem flexibil vei putea de asemenea:

 • Sa vorbesti si sa iti imbunatatesti pronuntia cu fiecare lectie
 • Sa vorbesti fluent si natural
 • Sa iti construiesti un Vocabular cu cuvintele din Engleza
 • Sa stii regulile gramaticale din aceasta limba .... si nu numai.


Necesita doar 40 de minute pe zi, timp de 4 saptamani pentru a invata Engleza.

Nu ramane pe dinafara - profita de ocazia de a primi acest curs Gratuit.

Alatura-te celor peste 1 miliard de oameni care au invata limba Engleza!
Fii un om de succes care poate face fata unei discutii in limba engleza.

  Acest curs de engleza gratuit este compus din 100 de Lectii Audio precum:
 • Persoane
 • A face cunostiinta
 • La scoala
 • Tari si limbi
 • Numere
 • Ora
 • Zilele saptamanii
 • In bucatarie
 • In taxi
 • La posta...si inca alte 90 de Lectii Audio cu diferite activitati cotidiene

curs de engleza gratuit

Fiecare lectie contine cuvinte, pronuntie, propozitii din romana in engleza.
Nivelul de dificultate al exercitiilor creste pe masura avansarii de aceea se recomanda parcurgerea succesiva a lectiilor.

Pentru a asculta pronuntia unei propozitii se asculta inregistrarea audio. Se repeta apoi dupa inregistrare pana consideri ca ai pronuntat corect.

Cand ai ramas in urma, poti opri dialogul si sa repornesti de unde doresti citirea dialogului.

In cartea in format pdf (electronic) ai text tot ce se aude in inregistrari si in Romana si in Engleza, astfel inveti cum se scriu cuvintele pe care le inveti din inregistrarile audio.

Acest curs de engleza gratuit "Do you speak English?" a fost creeat pentru a deveni poate cel mai usor sistem de invatare a limbii engleze atat pentru o vorbire fluenta cat si pentru o pronuntie de invidiat indiferent daca ai mai studiat vreodata sau nu limba engleza. Acest curs fiind vandut in toata lumea.

Sa cunosti o limba straina si sa fii capabil sa o vorbesti degajat si sigur pe tine este un lucru extraordinar si o experienta unica cu fiecare conversatie.

De ce sa nu te bucuri de acest avantaj si de o viata mai buna acum, cand cu ajutorul tehnologiei si al cercetarilor asupra invatarii rapide este mai usor ca niciodata sa inveti engleza?

Foarte bine il poti asculta la mp3 sau in masina.

O oferta unica in Romania!

E atata de usor sa inveti limba engleza incat acest curs de engleza Gratuit poate fii folosit si de copii de clasa I.
Castiga un salar mai bun, un statut mai ridicat pentru ca sti sa vorbesti corect limba engleza!

Comanda Acum acest curs Unic - Garantat 100%.

Majoritatea oamenilor nu reusesc sa invete o limba straina din cauza lipsei timpului liber. Rezolvarea acestei probleme se afla in cursurile Audio „Do you speak English?”... asculta mp-3-urile acasa, in masina, sau la serviciu pret de cateva minute pe zi si poti vorbi propozitii simple in engleza inca din primele zile!

Profita de oferta cat timp este valabila!

Daca esti o persoana perseverenta si nu te dai batut, ai acum posibilitatea de a invata repede si usor limba Engleza cu acest curs de engleza Gratuit!

Acest curs este Gratuit. Platesti doar taxa de realizare, ambalare si trimitere

Taxele fiind in felul urmator:
Posta Romana: 19.97 RON
Curierat rapid: 29.99 RON

Daca doresti sa comanzi si Partea Text a Cursului Gratuit acceseaza acest link.


Comanda cursul de engleza gratuit acum!

 


Termeni si conditii

Copyright © 2012 - www.engleza-online.com


Curs de engleza gratuit | Limba engleza pentru incepatori | Exercitii in limba engleza | Pronuntia in limba engleza | Limba engleza online

Cuvinte cheie: Curs de engleza gratuit, engleza gratuit, Engleza pentru incepatori, Limba engleza online, Cursuri limba engleza


.